Heiko Wild GmbH - produse de calitate din Inox

Compania noastra, specializata in productia de produse din otel inoxidabil, are sediul in centrul mondial al tehnologiei medicale din Germania, orasul Tuttlingen din Baden-Wurttemberg.

Experienta si know-how de zeci de ani

Din 1998 suntem o companie dinamica, care produce si comercializeaza instrumente din otel inoxidabil de inalta calitate la cel mai bun nivel de performanta. Mestesugul traditional si know-how-ul garanteaza functionarea perfecta si o durata lunga de viata a produselor.

Garantam calitatea in dezvoltarea si fabricarea produselor noastre noi prin organizarea certificata a companiei

Principiul Heiko Wild GmbH este sa produca intotdeauna cea mai buna calitate si sa se adapteze in permanenta la schimbare. Extinderea inovatoare si controlata din ultimii ani, combinata cu cele mai moderne metode de productie si vanzare garanteaza tuturor clientilor o calitate de prima clasa si o disponibilitate permanenta.

Flexibilitate, sfaturi si competenta de la Heiko Wild GmbH

Cu un personal calificat si motivat, am fost de ani buni un furnizor competent si de incredere pentru comerciantii cu amanuntul si clientii finali. Eforturile noastre de a ne dezvolta continuu productia si de a raspunde la toate cererile clientilor ne disting. Scopul este de a atinge satisfactia optima a clientilor prin sfaturi individuale si serviciile noastre. Punctele noastre forte constau in termenele scurte de livrare si flexibilitatea enorma.

Suntem intodeauna deschisi pentru intrebarile și solicitarile dvs.